Výskum a testovanie v reklame - Vojtovič, Sergej
Ciele marketingového výskumu. Výskum reklamy. Tvorba reklamy. Aplikácia zahraničnej reklamy na domáce podmienky. Úloha testovania reklamného šotu. Efektívnosť vnímania a akceptovania reklamného šotu.