Regionální marketing, jeho nástroje a užití v regionálním managementu - Hofman, Jiří
Marketingový mix v podniku a v regióne. Regionálny manažment a jeho definovanie. Súčasťou regionálneho manažmentu a marketingu je vypracovanie marketingovej stratégie rozvoja regiónu. Analýza swot v regióne.