Marketing ve stavebnictví - Pleskač, Jiří
Základné typy marketingu v stavebníctve. Marketing komerčný a objednávkový. Štruktúra segmentov trhu a ich väzieb v stavebníctve. Trh stavebných hmôt. Trh novostavieb a trh rekonštrukcií. Trh stavebných diel. Trh nehnuteľností. Marketingový mix v stavebníctve. Produkt v stavebníctve.