Hospodárske trendy v juhovýchodnej Ázii a Číne - Oberhauser, Ján Artur
Globalizácia ekonomiky ako riziko ovplyvňovania domácich ekonomík vývojom ekonomiky v zahraničnom prostredí. Súčasné hospodárske trendy a vývoj ekonomík v juhovýchodnej Ázii a Číne. Finančné otrasy v ázijskom regióne a ich riešenie. Makroekonomický vývoj a súčasná hospodárska situácia v kórejskej a čínskej ekonomike.