Slovenské lodenice Komárno zaplatia za lodenicu v Bulharsku okolo miliardy korún - Vašina, Peter
Slovenské lodenice (SLK), a.s. Komárno zvíťazili v medzinárodnej verejnej súťaži na privatizáciu bulharskej lodenice v Ruse. Po podpise kúpno-predajnej zmluvy získa SLK 80 perc. akcií bulharskej lodenice. Podobnosť charakteru výroby slovenskej a bulharskej lodenice. Investície do bulharskej lodenice. Perspektíva výroby.