Řízení tvůrčích schopností - Lodge, N.
Vymedzenie základných pojmov kreativita, resp. tvorivá schopnosť vo vzťahu k inováciám. Profil tvorivých ľudí a ich motivácia. Podstata tvorivých činností. Riadenie tvorivých projektov a skupín. Zvýšenie tvorivých schopností u netvorivých ľudí.