Hospodárske trendy v Latinskej Amerike - Oberhauser, Ján Artur
Hospodárska aktivita v juhoamerickom regióne. Charakteristika brazílskej ekonomiky a riešenie jej štrukturálnych problémov. Hospodársky vývoj argentínskej ekonomiky, miera nezamestnanosti a jej perspektívy. Spomalenie hospodárskej aktivity a menová politika Mexika.