Šetření pracovního klimatu ve firmě - Dittrich, Pavel
Základné predpoklady na maximálne využitie potenciálu človeka. Vzťah výkonu a spokojnosti pracovníka. Znalosť prostredia pracoviska ako dôležitý nástroj manažéra na ovplyvňovanie riadenia procesov a vedenia ľudí. Personálny audit. Metódy a techniky šetrenia pracovnej klímy v podniku.