Slovenský vidiek - stres z budúcnosti - Buchta, Stanislav
Sociálne trendy slovenského vidieka. Agrárny sektor a vidiek. Nárast nezamestnanosti. Samozásobiteľské správanie vidieka. Vidiek - ako transformujúci sa priestor, ktorý zahŕňa pluralitu rôznych aktivít, v ktorých sa kombinujú prejavy urbanizácie a ruralizácie.