Ekonómia a ekológia na pozadí holistického videnia sveta - Klinec, Ivan
Globálna kríza ľudstva a zmena paradigmy vnímania sveta. Potreba obnovenia pôvodného významu a funkcie ekonómie. Ekonómia, dualizmus a prírodné zákony. Ekonómia, ekológia, technológia a zdroje. Potreba hodnotovej reorientácie spoločnosti. Nová ekonómia ako zelené myslenie.