Riziko finančných operácií kto chce zarobiť, musí riskovať, nie všetko možno predvídať - Steigauf, Slavomír
Rizikovosť všetkých finančných operácií. Typy finančného rizika. Charakteristika rizika úrokovej sadzby a menového (kurzového) rizika. Predchádzanie finančným rizikám.