Makroekonomická politika a dlouhodobý růst v empirických pracích nové teorie růstu - Frait, Jan
Ciele a smery novej teórie rastu. Vzťah medzi makroekonomickou stabilitou a dlhodobým rastom. Vzťah fiškálnej politiky a dlhodobého rastu. Vzťah medzi investíciami a dlhodobým rastom.