Organizácia a ekonomika vodného hospodárstva v Bavorsku - Müller, Steffen
Bavorsko - najväčší zo 16 štátov SRN. Jeho územie je rozdelené do troch povodí riek strednej Európy: Dunaj, Mohan a Labe. Povrchové vody v Bavorsku. Štruktúra zásobovania vodou. Spotreba vody v Bavorsku. Čistiarne odpadových vôd. Vodohospodárska politika v Bavorsku a jej výsledky.