Rozhodnutia oprieť o poznatky môže byť ekonóm spokojný s výkonnosťou slovenského hospodárstva? - Husár, Jaroslav
Fungovanie ekonomického systému SR. Neadekvátny rast slovenskej ekonomiky po roku 1990. Chápanie makroekonomického ukazovateľa výkonnosti ekonomiky - HDP a jeho zložiek. Rast dlhu slovenskej ekonomiky. Dlhy a rast HDP. Pôsobenie ekonomických zákonov na správanie sa hospodárstva.