Doprava, pošty a telekomunikácie v Slovenskej republike na prahu tretieho tisícročia - Baxa, Štefan
Dopravný a komunikačný systém SR. Prepojenie Slovenska na európsku dopravnú, poštovú a telekomunikačnú sieť. Stratégia rozvoja železničnej, cestnej, vodnej, námornej a kombinovanej dopravy. Postavenie leteckej dopravy v SR. Proces automatizácie poštových operácií na 2005 poštách SR. Extenzívny rozvoj telekomunikačných služieb.