Vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike v júli 1998 - Ochranková, Daniela
Vzrast absolútneho počtu evidovaných nezamestnaných na Slovensku. Štruktúra evidovaných nezamestnaných. Miera nezamestnaných podľa okresov. Vývoj miery nezamestnaných v SR. Štruktúra a počet novovytvorených pracovných miest.