Pivný strašiak z Česka - Végh, Roman
Vplyv vysokého dovozu českého piva na stagnáciu slovenských pivovarov. Priemerná ročná spotreba piva na jedného obyvateľa vo vybraných krajinách Európy. Dovoz piva do SR a okolitých štátov v roku 1997. Pivovarnícky priemysel v SR. Slovenské pivovary v roku 1998.