Top Agro '97
Z obsahu: Súťaž Top Agro '97 odzrkadľuje zlepšujúcu sa dôchodkovosť poľnohospodárstva. Medzi pôvodnými poľnohospodárskymi družstvami si dobrí ešte viac upevnili pozíciu. Obchodné spoločnosti sú dôkazom prínosu privatizácie. Novovzniknuté družstvá zväčša bez nevýhody starých dlžôb. V potravinárstve pokračovala kryštalizácia. Súkromní roľníci hospodárili vlani s väčším ziskom.