Duch strategického zákona sa vytratil - Medžová, Andrea
Nedostatočnosť zákona č. 192/1995 Z.z. o zabezpečení záujmov štátu pri privatizácii strategicky dôležitých štátnych podnikov a akciových spoločností. Nakladanie s majetkovými účasťami FNM. Návrh ústavného zákona o zabezpečení štátu v strategických štátnych podnikoch a akciových spoločnostiach, jeho ciele a postupy. Formy privatizácie za obdobie 1992-1994. Zmysel strategických záujmov štátu.