Novelizácia vyhlášky Ministerstva financií SR o výpočte preddavku na daň z príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
Ministerstvo financií SR vydalo vyhlášku č. 119/1998 Z.z., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška MF SR č. 639/1992 Zb. o výpočte preddavku na daň z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov na mesačné obdobie v znení vyhlášky č. 327/1993 Z.z. Vyhláška nadobudla účinnosť dňom 1. mája 1998. Postup výpočtu preddavku na daň z príjmov.