Nejlepší vlastníci jsou manažeři - Klvačová, Eva
Hodnotenie ankety Svazu průmyslu a dopravy ČR týkajúcej sa informácii o podnikoch a ich názoroch na hospodársku politiku štátu. Hlavné problémy podnikovej sféry. Štát, banky a podniky.