Hodnotenie vývoja v sociálnej oblasti v r. 1997 na základe štatistickej údajovej základne MPSVR SR - Křížková, Elena
Hodnotenie sociálnej situácie SR v r. 1997. Hodnotenie celého obdobia realizovaných transformačných zmien a ich dopad na sociálnu situáciu obyvateľstva. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov. Ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Vývoj zamestnanosti. Nezamestnanosť a aktívna politika trhu práce. Pracovné príjmy. Sociálne zabezpečenie. Štátne sociálne dávky. Zmeny v príjmovej situácii domácností v rokoch 1992-1996. Tabuľková príloha na základe štatistickej údajovej základne MPSVR SR.