Východiská menovej politiky Slovenskej republiky a jej dilemy v súčasných podmienkach transformácie - Hlavatý, Egon
Základné ciele a východiská menovej politiky vo vyspelých krajinách. Zhodnotenie doterajšej menovej politiky v SR v rokoch 1993-1998. Poznatky z menovej krízy v ČR. Poznatky z menového vývoja v SR.