Výkon inej zárobkovej činnosti v pracovnom práve a zákaz konkurencie v obchodnom práve - Janičová, Eva
Súčasná zákonná úprava výkonu inej zárobkovej činnosti podľa Zákonníka práce. Snaha zabrániť úniku a zneužitiu informácií v podobe zákazu vykonávať zárobkovú činnosť, ktorá je zhodná s predmetom činnosti zamestnávateľa u ktorého bol pracovník zamestnaný bez jeho predchádzajúceho písomného súhlasu. Výklad zmyslu tohto obmedzenia.