Nenávratné príspevky štátu pri výstavbe bytov - Adamec, Peter
Oživenie bytovej výstavby na Slovensku po roku 1997. Koncepcia štátnej bytovej politiky do roku 2000. Priority na vyčlenenie prostriedkov zo Štátneho fondu rozvoja bývania na programy, ktoré sa zameriavajú na pomoc vybraným skupinám občanov. Nenávratné príspevky. Štátna prémia na stavebné sporenie. Ciele rozvoja výstavby bytov.