Majetkové priznanie v roku 1998 - Beličková, Kornélia, 1966-
Majetkové priznanie a jeho funkcia. Kto musí podať majetkové priznanie. Majetkové priznanie musí obsahovať: nehnuteľný majetok, hnuteľné veci, majetkové práva a iné majetkové hodnoty. Tlačivo Majetkové priznanie sa v r. 1998 podáva do 30.9.1998.