Poisťovňa Otčina - Váš blízky partner na dovolenku s poisťovňou Otčina
Poisťovňa Otčina, a.s. v tomto roku pripravila pre dovolenkárov kompletné cestovné poistenie na cesty v zahraničí. V cestovnom poistení je zahrnuté krytie liečebných nákladov, poistenie právnej pomoci, úrazu, batožiny, zodpovednosti za škodu, meškania letu a meškania batožiny a poistenie strono poplatku. Poistno-technické ukazovatele poisťovne Otčina. Poistné produkty poisťovne Otčina, a.s.