Rast miezd a konkurenčná schopnosť slovenskej ekonomiky - Gabrielová, Herta
Základné metodické postupy používané na kvantifikáciu vzťahu miezd a produktivity práce z rôznych aspektov (aj medzinárodných). Jednotkové náklady práce (JNP) na národohospodárskej úrovni. Vývoj produktivity práce, miezd a jednotkových nákladov. Jednotkové náklady práce v spracovateľskom priemysle. Vývoj úrovne JNP v spracovateľskom priemysle vybraných krajín CEFTA v pomere k Rakúsku.