Personální controlling - Homolka, Petr
Kritické faktory pri zavádzaní personálneho controllingu v podnikoch. Oblasť ľudská, systémová, technická a kultúrna. Personálny controlling a podpora informačného systému. Praktické využitie personálneho controllingu. Väzba na iné controllingové systémy / manažérske účtovníctvo a finančný controlling /. Tvorba business plánu.