Kaizen už nestačí - Harari, Oren
Kaizen, japonský model zapojenia čo najširšieho okruhu zamestnancov do firemnej práce prestáva byť rozhodujúcim. Konkurencia ako rozhodujúci nástroj prispôsobovania sa. Spôsoby reakcie manažérov.