Metody a nástroje managementu jakosti sedm základních nástrojů - Plura, Jiří
Základné nástroje manažmentu akosti: vývojový diagram, diagram príčin a následkov, formulár pre zber údajov, Paretov diagram, histogram, bodový diagram, regulačný diagram. Základné princípy a možnosti ich aplikácie.