Využití evropského modelu TQM cesta pro zlepšování všech činností organizace - Straka, Vladimír
Európsky model TQM (EFQM). Budovanie systému akosti podniku podľa noriem ISO 9000 a jeho následnej certifikácii. TQM (Total Quality Management) - zlepšenie všetkých činností firmy. Základné porovnanie princípov ISO 9000 a TQM.