Zdravá pitná voda je skutočným pokladom minerálne a pitné vody musia zostať prístupným bohatstvom spoločnosti - Kaliský, Juraj
Nárast spotreby pitnej vody je úmerný zvyšovaniu životnej úrovne. Bohatstvo minerálnych prameňov na Slovensku. Liečivé účinky minerálnych vôd. Zvyšovanie spotreby minerálnych vôd vo svete v súvislosti so snahou o zdravší život. Spotreba minerálnych vôd na Slovensku a v Čechách. Plniarenský závod v Tornali a export slovenských minerálok. Riešenie problematiky zvýšenia produkcie minerálok v slovenských podmienkach.