Zdaňovanie medzinárodného elektronického obchodu - Frimmelová, Anna
Medzinárodné obchodné transakcie realizované prostredníctvom Internetu spôsobili mnohé daňové problémy z pohľadu daňovníkov, ako aj správcov daní. Elektronický obchod (electronic commerce) a jeho formy. Charakteristika elektronického obchodu. Klasifikácia príjmov z pohľadu ich zdanenia. Medzinárodný elektronický obchod a DPH. Medzinárodný elektronický obchod a správa daní.