Cenová problematika v účtovnej, daňovej a audítorskej praxi - Boržík, Ondrej
Cenová problematika vo väzbe na dane. Výsledkové tiché rezervy a dane z príjmov. Kapitálové tiché rezervy a dane z príjmov. Evidencia a kontrola cien. Označovanie tovaru cenami. Zameranie cenovej kontroly. Orgány cenovej kontroly. Pokuty vyrúbené cenovými kontrolnými orgánmi.