Reformou daňového systému k ozdraveniu verejných financií - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z č. 8/98. Fakultatívne systémové zmeny. Zvýšenie účinnosti daňovej administrácie. Posilnenie daňopozitívneho povedomia spoločnosti. Zlepšenie komunikácie medzi správcami daní a daňovými subjektami. Návrh harmonogramu racionalizácie inkasa daní.