Formovanie peňažnej zásoby na Slovensku v rokoch 1993-1997 - Komínková, Zora
Pokračovanie príspevku z č. 8/98. Mikroekonomické súvislosti analýzy peňažného agregátu M2. Vývoj úrokových mier z vkladov. Analýza termínovaných vkladov podľa časového rozlíšenia. Vyhodnotenie zmien v peňažnom správaní na štruktúru M2.