Charakteristika verejnej správy v Slovenskej republike - Neubauerová, Erika, 1968-
Verejná správa a jej členenie. Orgány a inštitúcie verejnej správy. Orgány štátnej správy. Orgány územnej a záujmovej samosprávy. Verejnoprávne korporácie. Poradné orgány.