Výkonnosť jednotlivých regiónov Slovenska a úroveň nezamestnanosti - Stanek, Vojtech
Porovnanie hrubého obratu, medzispotreby, pridanej hodnoty podľa regiónov (krajov) SR. Porovnanie umožňuje zamyslieť sa nad úrovňou či výkonnosťou jednotlivých regiónov a tým i nad možnosťami riešenia problémov vysokej regionálnej nezamestnanosti. Hrubý obrat. Medzispotreba ako významná zložka hrubého domáceho produktu. Pridaná hodnota. Údaje za I.-III. štvrťrok 1997. Podiel jednotlivých krajov SR v týchto ukazovateľoch. Okresy a kraje SR podľa miery nezamestnanosti v r. 1997. Politika trhu práce.