Zmeny v oblasti zdravotného poistenia, ktoré nastali od 1. júna 1998 - Matlák, Ján
Dňom 1. júna 1998 nadobudol účinnosť zákon č. 124/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších predpisov. Komentár k novelizovaným ustanoveniam dotýkajúcich sa hospodárenia a financovania všeobecnej poisťovne ako i ďalšie ustanovenia dotýkajúce sa zdravotných poisťovní.