Zamestnanosť v ZTS TEES Martin závisí od realizácie rozpracovaných projektov - Hrúz, Juraj
Krízová situácia v ZTS TEES Martin. Štruktúra výroby, neúmerne vysoký stav pracovníkov z hľadiska možností budúcej výroby. Traktory - najvýznamnejšia komodita ZTS TEES. Hlavným trhom pre traktory je Ukrajina. Špeciálna zbrojárska výroba je minimálna. Perspektívne projekty ZTS TEES.