Amsterdamská zmluva - základ budúcej sociálnej politiky Európskej únie - Barancová, Helena
Prijatie Amsterdamskej zmluvy v októbri 1997 na konferencii zástupcov členských krajín Európskej únie. Význam Amsterdamskej zmluvy pre oblasť budúceho rozvoja sociálnych práv a sociálnej politiky EÚ. Komentované niektoré články Amsterdamskej zmluvy.