V posledných rokoch sa na Slovensku stavali najmä trojizbové byty - Vaňo, Boris
Kvalitatívna a kvantitatívna stránka bývania na Slovensku. Súčasný stav bytového fondu. Technická vybavenosť a plošný štandard bytov. Charakteristika úrovne bývania. Výstavba bytov v r. 1991-1997.