Zatiaľ po starom kúpeľná starostlivosť v roku 1998 - Majtánová, Veronika
Slovenská poisťovňa uzatvorila kúpne zmluvy o zakúpení poukazov s akciovými spoločnosťami prírodných liečebných kúpeľov na I. štvrťrok 1998. Záujem o kúpeľnú starostlivosť zo strany občanov. Zásady jednotného postupu pobočiek Sociálnej poisťovne pre výber uchádzačov na kúpeľnú starostlivosť.