Posudková činnosť na účely sociálneho poistenia v niektorých európskych štátoch - Tačovský, Ladislav
V súvislosti s transformáciou sociálnej sféry sa uskutočňuje aj reštrukturalizácia systému sociálneho zabezpečenia. Organizácia výkonu lekárskej posudkovej činnosti v niektorých európskych štátoch (Nemecko, Rakúsko, Francúzsko, Veľká Británia, Holandsko, Česká republika) - organizácia, pracovné postupy a metodika lekárskej posudkovej činnosti, postupy pri odvolacom konaní, posudzovanie zdravotného stavu na účely invalidity a čiastočnej invalidity.