Pracovné kategórie zostávajú - Vörösová, Timea
Systém zaraďovania zamestnaní na účely dôchodkového zabezpečenia do pracovných kategórií. Systém zostal zachovaný aj v súčasnosti aktuálnym zákonom o sociálnom zabezpečení č. 100/1988 Zb. Charakteristika troch pracovných kategórií.