K niektorým problémom ekonomického vývoja v tranzitívnych ekonomikách - Oberhauser, Ján Artur
Tempo hospodárskeho rastu, rastu HDP, vývoj platobnej bilancie, priemyselnej produkcie, inflácie, exportu a importu v transformujúcich sa krajinách celkovo aj osobitne v roku 1997 a ich prognózy na ďalšie roky. Ozdravné hospodárske programy pripravované v ČR a Rumunsku. Spomalenie hospodárskeho rozvoja v Bulharsku.