Bezpečne pracovať niektoré súvislosti sociálneho zabezpečenia a pracovnej úrazovosti - Pipová, Blanka
Podiel pracovnej úrazovosti na celkovej pracovnej neschopnosti. Dĺžka liečenia pracovných úrazov. Práva zamestnanca na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Vývoj pracovnej úrazovosti má po roku 1995 nepriaznivý vývoj. Úrazová prevencia.