CEFTA - cesta ako nezostať v izolácii - Rabatin, Igor
Bariéry spolupráce členských krajín CEFTA. Slovensko a CEFTA. Hrubý domáci produkt v štátoch CEFTA. Štruktúra zahraničného obchodu SR. Nevyvážená bilancia v poľnohospodárstve.