Bankové tajomstvo a poskytovanie údajov, ktoré sú predmetom bankového tajomstva - Čentéš, Jozef
Právna úprava bankového tajomstva v právnom poriadku SR. Podávanie správ orgánom činným v trestnom konaní. Podávanie správ Úradu finančnej polície.